Само в 7DniBansko.bg

Можело и без да спиш с шефа! Вижте докъде се издигна наша манекенка в Бевърли Хилс

7 Dni Bansko23.08.201712180
теди бургазлиева

Теди Бургазлиева от няколко дни е омъжена за „принца на мечтите си“, както тя го нарича, и гради успешна кариера на инвестиционен консултант към мощната американска компания TD Ameritrade. Гради я с акъл, напук на начина, по който се издигат тук нейните посестрими – най-вече през леглото на някой.

Още със стъпването си в Лос Анджелис Теди се разделя с илюзиите, че ще пробие в модните среди на мегаполиса, където се събират най-красивите хора от цял свят, за да опитат късмета си. Но все пак пробва и не й потръгва в крайна сметка. Приятели я насочват към банкерството.

Изкарва 3-месечен курс, след което най-вероятно заради външността й, а не толкова поради познанията й, я назначават като касиер на гише във втората по големина банка в Щатите – Bank Of America. Мениджърът на клона в квартал Уест Холивуд, където работи, забелязва, че българката бързо схваща банковите тънкости. След година на гишето я прехвърлят в отдел за работа с „големи клиенти“. Бургазлиева се представила добре на новата позиция. Натрупала самочувствие, скоро напуска банката и приема предложение да стане инвестиционен брокер в престижната TD Ameritrade в Бевърли Хилс, писа „Галерия“.

По същото време среща и голямата си любов. Симеон Иванов е известен автомобилен състезател, а връзката им е толкова бурна, че още през април двамата се сгодяват. В края на юли пък вдигат сватба на плажа в Малибу. Теди е с 5 години по-голяма от Симеон.