Само в 7DniBansko.bg

Дано тиквите в Парламента чуят какво извика Сани Жекова от Банско

7 Dni Bansko22.02.2017160

Сега остава тиквите в Парламента да чуят Сани Жекова!

Голямата ни спортистка отправи послание, след като спечели поредната си титла на пистата в Банско. То е към всички, от които зависи в България да има трасета за сноуборд, който вече е любим зимен спорт на десетки хиляди българи.

И все пак основна цел на посланието си остават политиците и грантовите “еколози”, които държат Сани Жекова и Радо Янков далеч от България с натиска си да не се дава зелена светлина за построяване на истински сноуборд-парк.

Ето посланието на Сани:

…Благодарим за хубавите емоции покрай отлично организираният Републикански шампионат по Сноуборд и Ски Крос в Банско😊!Мисля, че всички се забавляваха много в съревнованието и подобриха нивото си на пързаляне…Искрено се надявам в бъдеще младежта да разполага с повече полигони за сноуборд/ски крос и снежни паркове, където да може да се подготвя, развива и изявява в различните дисциплини! Дълъг път е извървян, научили сме много, последователи има, природни дадености и възможности също…израстването на следващите шампиони е въпрос на желание, решение и целенасоченост!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *