Само в 7DniBansko.bg

Халваджиян взе 2 млн. от Нова за “Капките”! Няма да повярвате за колко се стисна, за да има Лили Иванова

7 Dni Bansko21.08.201719880
магърдиж халваджиян

Лили Иванова поряза мераците на Магърдич Халваджиян за участие в предстоящия сезон на „X Фактор.

Динозавърката на родната естрада пресмята всяка своя изява в пари и категорично отсвирила арменеца да даде старт на риалитито, след като разбрала, че той я кани като гост, без да й плати нито стотинка хонорар. „Времето ми струва пари!”, отсякла непоклатимо обидената Лили, цитира „Таблоид“.

„X Фактор” стартира в ефира на Нова през средата на септември и Магърдич пожелал именно примата да открие пилотния брой на предаването, с което да даде един хубав старт на сезона, както и да бъде кадем на младите таланти. През изминалата седмица Халваджиян и Лили се засекли във Варна, където протичат снимките на музикалното шоу. Маги веднага успял да се свърже с изпълнителката на „Детелини”, която обаче не приела с особен ентусиазъм идеята и веднага свалила картите на масата.

Иванова казала, че има тарифа и според бизнес логиката, според която Халваджиян ще прави рейтинг и пари от името й, тя също трябва да получи заслуженото. Едночасовата й изява в национален ефир струвала точно 50 000 лева, като за сумата Лили можела да издаде и фактура.

Певицата била непоклатима пред инак словоохотливия арменец и гледала с почуда Халваджиян, който се мъчел да я убеди, че участието й е за стимул на младежта и българския талант, а не от комерсиални цели. Магърдич обаче отказвал да извади 50 бона за Лили, тъй като бюджетът не му позволявал. „Можем да си позволим не повече от 10 000 лева, и то заради големия ви талант и авторитет”, казал продуцентът. Според хора от кухнята на шоуто обаче арменецът е прибрал близо 2 милиона от Нова телевизия за предаването, което ще прави, и просто не искал излишни разхищения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *