Само в 7DniBansko.bg

Вижте кои милионери стоят зад номинацията от БСП на доносника Тома Томов в Пиринско

7 Dni Bansko21.02.2017780

Експертът Тома Биков заостри вниманието, че зад уж гражданската номинация на БСП в Пиринско – доносникът Тома Томов, всъщност стоят интересите на “червените” милионери.

“Днес от БСП казват: “Да възродим индустрията, като създадем държавен фонд, който да раздава пари на българските фирми (разбирайте фирмите на някои от членовете на Изпълнителното бюро) и да увеличим производството”. Това обещание можем да приемем и като заплаха, защото зад интелектуалните образи на кандидатите за депутати Тома Томов и Елена Йончева все още надничат милионерите Георги Гергов и Кирил Добрев, които със сигурност с удоволствие биха се възползвали от фонда. На поста си е и Румен Гечев, който винаги е готов да изготви концепция за фалит на държавата.

По парадоксален начин БСП успява да представи миналото като промяна. Идеите на Гечев от 1994 г., съпроводени от нови лица като Корнелия Нинова (уволнена през 2008 г. за подозрения в корупция като зам.-министър на икономиката от Сергей Станишев) и Кирил Добрев (депутат в четири парламента, започнал кариерата си като арестуван за нелегално пренасяне на долари през българо-сръбската граница). Към това можем да добавим и обещанието на Светлана Шаренкова от 4 февруари, което гласеше, че БСП ще върне България в развития социализъм”, категоричен е Биков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *