Само в 7DniBansko.bg

Нахалници! Мутрите със заведения в Слънчев бряг: Бойко, Валери и кмета веднага да ни се явят!

7 Dni Bansko19.08.201748260
валери симеонов

Съюзът на собствениците в Слънчев бряг показа висша форма на наглост!

Мутрите, които бяха разкрити като собственици на заведения, разпоредиха на министър-председателя Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров веднага да се явят в комплекса.

В декларация, подписана от председателя на УС на организацията Елена Иванова (С внесено искане за разследване срещу нея от Валери Симеонов), се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера в заведения в курорта, които вдигат много шум.

“Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг” Премиера на Република България Бойко Борисов, Вицепремиера Валери Симеонов, Министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров”, се казва в нахалната декларация.

“Подкрепяме усилията на Правителството и Държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг”, но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса.”

От Съюза подкрепиха премахването на незаконните временни обекти в курорта и ограничаването на шума, като настояват за решаването на въпроса със статута на инфраструктурата в курорта.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *