Само в 7DniBansko.bg

Не е истина! Мария Игнатова убила детето на Рачков в третия месец, за да си запази фигурата

7 Dni Bansko17.08.201727200
димитър рачков, мария игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков са сложили край на връзката си заради аборт, направен от блондинката преди година и половина. Водещата на „Х Фактор” заченала от комика, но самоволно решила да премахне плода. Именно това обтегнало до краен предел отношенията им и предопределила раздялата им, разказват колеги на популярната двойка.

Рачков от години мечтаел да има дете от Мария, въпреки че има пораснал син. Половинката му обаче яростно се дърпала, тъй като имала фобия, че ако отново стане майка, ще развали фигурата си и ще преустанови успешната си кариера. В крайна сметка обаче се случило така, че забременяла в ранната пролет на 2016 г. Въпреки че „господаря на ефира” и приятелката му взели решение да запазят бебето, в крайна сметка Мария решила, че не желае да ражда.

„Тя изпадна в тежка депресия и не сиираше да плаче. В крайна сметка направи аборт в началото на 3-ия месец. Митко бе съсипан и не можа да й прости. Още тогава двамата се разделиха”, разкриват техни колеги.

През есента Рачков и Мария решили да си дадат още един шанс. Събрали се отново, но вече си нямали никакво доверие и скандалите между тях били ежедневие. До комика достигнали грозни слухове за куп изневери на половинката му. Разделяли се и се събирали няколко пъти. Чашата преляла, когато блондинката искарала мимолетна авантюра с акробата Енчо Кирязов преди няоколко месеца. Рачков настоял Мария да си събере багажа и да напусне дома им. От тогава тя живее при майка си в „Драгалевци”.

Въпреки че до този момент поне 10 пъти са късали и са давали отново шанс на любовта си, този път звездите надали ще се съберат пак. Според източник на „Уикенд”, Рачков бил много огорчен от половинката си и дори не искал да я вижда.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *