Само в 7DniBansko.bg

Гаден живот! Звезда от “Под прикритие” бяга в Гърция, заради истинския Джаро

7 Dni Bansko16.08.201711290
ирена милянкова

Ирена Милянкова изживява отново всичко онова, което и се случи в “Под прикритие”. Там я тормозеше Джаро, а в истинския и живот – Чолата!

Красавицата бяга в Гърция заедно с децата и новия си мъж Никола Чолаков. Брокерът е дал всичките си спестявания за луксозен имот в южната ни съседка, където да са далеч от бившия съпруг на актрисата – председателя на Федерацията по ръгби Росен Чолов-Чолата.

По непотвърдена информация, откакто Чолата излязъл от затвора, не спирал да тормози Милянкова с телефонни обаждания. За разлика от бившия й мъж, Никола Чолаков няма нито финансовите възможности, нито връзките на Чолов, затова единственото решение било да избягат от България, пише в. “Галерия”.

Чолаков, който е консултант по луксозни имоти, е подал молба да бъде преместен в клона на фирмата в Халкидики.

Брокерът отдавна разработва гръцкия пазар и шефовете му нямали нищо против да доразвие бизнеса им.

Ирена пък вече започна ударно да рекламира дейността на мъжа си през социалните мрежи, с надеждата по-бързо да се реализират в Гърция.

Припомняме, че Ирена Милянкова бе омъжена за Чолата, от когото има 4 деца. През 2012 г. при спецакция Росен Чолов е арестуван като лидер на престъпна група, създадена с цел склоняване към проституция. 2 години по-късно Чолата отново е задържан с ново повдигнато обвинение – за трафик на хора.

През 2015 г. Ирена Милянкова подава молба за развод. Според слуховете, 14-те години брак с Чолов са били истински кошмар за моделката, която била подлагана на психически и физически тормоз от мъжа си.

Свидетели на побоищата ставали собствените им деца, които били силно травмирани.

През пролетта на миналата година актрисата роди петото си дете – дъщеричка от новия си мъж Никола Чолаков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *