Само в 7DniBansko.bg

Музикален взрив! Наско Колев смени дъртичката Мария Илиев с Гери-Никол

7 Dni Bansko15.08.201715660
атанас колев

Едни от най-младите мейнстрийм изпълнители – Наско Колев и Гери-Никол, вече са заедно за ужас на по-възрастната от тях колежка Мария Илиева, пише HotArena.

Както е известно по-дъртичката изпълнителка бе любовница и продуцент на лъвчето Наско, а личните и професионалните им раздели приключиха със скандал и размяна на обвинения.

Според Мария кариерата на Колев без нейното покровителство няма да продължи задълго и заяви, че певецът сам си е избрал да върви към саморазрушение.

Не така стоят нещата обаче. Новата песен на Наско „Честно и нечестно“ успя да събере над 2 милиона гледания и без продуцентството на Илиева. Появи се човек, който подаде ръка на младока, за разлика от онези, на които Мария заръча да не му обръщат внимание.

Гери-Никол с охота подкрепя своя колега и дори го води на своите участия. Съюзът между тях вероятно ще подразни Мария, тъй като двамцата изпълняват песните й. „Така да е“, която е дует между Кака е скандал и участникът от „Х фактор“, вече звучи на нов глас – с този на Гери. Тя успешно изпълнява частта на Илиева в клубовете и двамата с Наско си умират от кеф заедно на сцената.

С връзките на семейството на Гери-Никол вероятно Колев ще преодолее бариерите, които Мария се погрижи да му пусне, за да няма възможност да пробие професионално за втори път. Каката е забранила на собственици на заведения да го канят на участия, както и на свои колеги – да работят с него. Предстои да видим докъде ще стигне опозицията на амбициозния младеж и дали ще развее накрая флагът победоносно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *