Само в 7DniBansko.bg

След като Саня Армутлиева се отказа от нея, няма да повярвате къде отива Жана Бергендорф

7 Dni Bansko14.08.201728670
жана бергендорф

Жана Бергендорф обмисля вариант да напусне България, след като днес стана ясно, че продуцентката й Саня Армутлиева се оттегля в качеството си на нейн музикален продуцент.

Сандалите с дрогата и с любовника й Лео рязко са се отразили върху ангажиментите на Бергендорф, говори се в музикалните среди. Вече компрометирана, Жана се застояла в дома си, след като участията й рязко намалели. На Нова година, например, тя бе принудена да пее на площада в Горна Оряховица, докато колегите й се изявяваха на топло в луксозни хотели или на площадите на големите градове като София и Пловдив, пише “Уоман.бг”.

Без продуцент кариерата на Бергендорф съвсем ще зацикли. Затова се очаква певицата да забегне в чужбина, още повече, че има опит от престоя си в Южна Корея, където си изявяваше като певица по баровете.

По-рано днес стана ясно, че компанията “Вирджиния рекърдс”” начело на която е Саня Армутлиева, обяви официално, че договорът между бившата участничка във “ВИП Брадър” и фирмата е изтекъл през юли и няма да бъде подновен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *