Само в 7DniBansko.bg

ВИП Брадър с чутовна излагация! Тази ли да я гледаме пак?

7 Dni Bansko13.08.201731521
вип брадър

Певица номер 1 на Пайнер към днешна дата, Емануела ще бъде затворена за три седмици, твърди HotArena.

Чалга дивата  ще е ВИП участника в новия сезон на Брадъра. И всъщност ще е единствената истинска звезда там, съдейки по останалите, които ще се появят

В миналото издание на ВИП Брадър Емануела беше един от най-интересните играчи. Участието й се помни до днес. Тя напусна шоуто на крачка от финала и зае третото място.

Емануела влезе в Къщата две седмици след началото на формата. От самото начало тя имаше тайна мисия – двамата с Борислав да се преструват на влюбена двойка. Макар че повечето съквартиранти ги заподозряха, мисията им беше обявена за успешна. Тя влезе в конфликт с доста от участниците във формата, а най-близки в къщата й станаха Миглена Ангелова и Борислав Комсийски.

Странна е обаче немощта на продуцентите на “ВИП Брадър” да предложат нещо ново на оредяващите си зрители, вместто да им претоплят Емануела от миналата година.

коментар

 • ЗЕВС

  14.08.2017 at 10:44

  РАЗНИ ПЕВЦИ,ПЕВИЦИ,АРТИСТИ ПОСТОЯННО РЕВЪТ КАК НЯМАЛИ ПАРИ,БИЛИ МНОГО БЕДНИ…….
  НО ЕТО ИДВА ЕСЕНТА И ЗАПОЧВАТ ЕДНИ РИАЛИТА(КОИТО НИЩО НЕ СТРУВАТ)И СЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ВЗИМАТ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА,КОИТО НЯМА КАКВО ДА ЯДЪТ,ТЕ СА ТОЛКОВА БЕДНИ ЧЕ ХОНОРАРИТЕ ИМ СА ПО 20/30/40 ХИЛЯДИ КОИТО БЪЛГАРИНА НЯМА КАК ДА ГИ ИЗКАРА ЗА 10 ГОДИНИ???!!!!
  С ТЕЗИ ПАРИЧКИ ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ДО ПРОЛЕТТА,ПОСЛЕ ИДВАТ ПРОЛЕТНИТЕ РИАЛИТИ …И ПОЗНАЙТЕ ???ПАК СЪЩИТЕ И ПАК ПО 20/30/40 ХИЛЯДИ ЗА ДА ИЗКАРАТ ЛЯТОТО…
  Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА?!!!!
  ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ ВЪПРОСНИТЕ СА В КЛАСАЦИЙ ЗА ГЕЙОВЕ,ЛЕКИ ЖЕНИ ,ЛИЗБИЙКИ …И ТОВА Е КУЛТУРНИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ.
  ГОСПОДИ ПОМОГНИ НА РОДИНАТА НИ!!!!!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *