Само в 7DniBansko.bg

Гафът на годината! Марешки официално пред Дарик: Българите, които ме подкрепят, са глупаци!

7 Dni Bansko18.02.2017312

Бизнесменът Веселин Марешки официално обяви на практика за идиоти българите, които подкрепят популистката му партийка!

Лидерът на “Воля” направи невиждана глупост и обясни пред “Дарик” в прав текст какво ще се случи с партията му след изборите. Дава я на Бойко Борисов и се маха от политиката!

Подсъдимият Марешки обяви днес, че ако не спечели поне трето място на предстоящите парламентарни избори, ще излезе от политиката. Това е сигурно, тъй като партията му няма никакъв шанс да изпревари ГЕРБ, БСП, Обединените патриоти, а най-вероятно и ДПС! Т.е. варненецът отсега си хвърля оставката!

Пак пред “Дарик” Марешки почти призна, че ще се коалира с ГЕРБ. Т.е. потвърди опасенията, че е патерица на задкулисието.

За аптечният олигарх това не е новост. Преди едни предишни кметски избори във Варна, той имаше поставена задача от Борисов така да направи предизборната си кампания, че да е втори, защото тогавашният избор на ГЕРБ – Кирил Йорданов, може да спечели балотаж само срещу него.

2 коментара

  • Andrey

    25.05.2017 at 20:04

    24-годишен циганин се върна от гастрол в чужбина, издебна жена, за да я ограби и пребие до смърт около 2 ч. през нощта на 20 май до бензиностанция в столичния кв. “Люлин”. Тунджай Киров имал няколко присъди за кражба, грабеж, закана и опит за убийство. Всичките престъпления обаче извършил като непълнолетен.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *