Само в 7DniBansko.bg

Не я ли е срам? Поли Генова тайно на гей-сборище в Стокхолм

7 Dni Bansko13.08.20176330
поли генова

Поли Генова блесна на гей сборище в Стокхолм, научи HotArena. За разлика от други международни участия на младата певица, това като че умишлено се размина без шумна реклама у нас, но за сметка на това пожъна изключителен успех в Швеция.

Българката бе една от най-аплодираните звезди на гей-парада, който се проведе преди дни. Родната певица бе поканена на голям концерт в рамките на „Стокхолм прайд”, който вече близо 20 години е най-известният гей фестивал в Скандинавия.

Специално за изявата си Поли бе облякла ексцентрична бяла рокля в стила на принцеса Лея от „Междузвездни войни”. Тя използва случая, за да се изяви не само с най-популярното си до момента парче „Ако любовта беше престъпление”, с което стана четвърта на Евровизия, но и с песента „На инат”, с която още преди години се опита да пробие в конкурса, но не успя.

Участниците в „Стокхолм прайд” я приеха като една от тях. Както е известно, певицата от години твърди, че няма силна половинка до себе си. От време на време тя се появява на публични места, придружена от различни млади и симпатични мъже, че те най-често се оказват „просто приятели”. Твърди се, че част от тях проявявали интерес по-скоро към представители на собствения си пол, отколкото към Поли.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *