Само в 7DniBansko.bg

Гръм в Нова! Телевизията нагоре с краката, махнаха знаково лице

7 Dni Bansko11.08.201735700
нова телевизия

Истинска бомба гръмна по никое време в Нова телевизия! Явно там наистина се задава смяна на собствеността, след като отгърмя ключово лице!

Дарина Сарелска вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп. Силва Зурлева, член на Борда на Директорите, ще поеме ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания на NOVA, съобщават от медията.

“Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на Новините на NOVA до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме“, коментира Зурлева.

„Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на NOVA заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти“, допълни Дарина Сарелска.

Припомняме, че името на Сарелска нашумя след скандала с журналиста Васил Иванов, който напусна с гръм и трясък медията и я обвини, че му е налагала цензура. Тя бе обвинена в доста корупционни практики от скандалния репортер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *