Само в 7DniBansko.bg

Екшън с “Господари на ефира”! Мафията подгони красавица, заради Банско

7 Dni Bansko16.02.2017940
Пореден случай на упражнена агресия срещу репортер. Този път потърпевш бе екипът на “Господари на ефира”, а случката е от Банско. В понеделник в предаването бе излъчен поредния епизод от разследването на репортерката Ева Веселинова, която върви по следите на имотната мафия от седмици. Тази и задача обаче я вкарва неочаквано в центъра на скандал, където тя и екипът ѝ са заплашени от измамниците.

Веселинова от седмици разследва измама, как е купен апартамент в Банско с фалшиви документи и след това е препродаден на руснаци. Главни действащи лица в схемата са Калин Борисов – мениджър на сградата, осигурил достъп до откраднатия апартамент, Милко Георгиев – посредникът, закупил и препродал откраднатия апартамент, Пенчо Пенков – брокерът, упълномощен от руски граждани да закупи апартамента, като в поредния епизод от сагата се намесва и жената на Калин.

Репортерката Ева се среща с Калин и продължава с неудобните въпроси. След като Калин, видимо притеснен от тях се прави, че залита, в спора се включва и жена му – рускиня. Тя започва да защитава съпруга си, че му е лошо, но и заплашва екипа, че ще счупи камерата.
Секунди по-късно се включва и Калин, на който уж му е лошо, и започва да гони екипа на предаването. В крайна сметка и двамата се скриват от камерата.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *