Само в 7DniBansko.bg

Гавра! Изгониха позорно Гери-Никол от частно парти. Държала се вулгарно и просташки

7Dni Bansko09.08.201735490
гери никол

Грандиозен скандал се разразил на кръщенето на 10-месечната дъщеря на бизнесдамата Ружа Игнатова.

Създателката на виртуалната валута One coin , чиято дейност бе спряна в Германия от финансовия регулатор BaFin заради предлагане на парични трансфери без лиценз поканила ГериНикол да забавлява гостите на партито.

Блондинката изпяла знаковото си парче, в което възпява яката си дупара. Докато нахаканатаварненка се раздавала да представи хита си за задните си части по най-впечатл;яващия начин, присъствалите на кръщенето роднини на Ружа Игнатова били втрещени от нецензурните думи и фриволното поведение на току-що завършилата средното си образование Гери. Ситуацията била супер конфузна, но Ружа Игнатова доказала, че може да реагира адекватно в кризисна ситуация. Оправната бизнес дама се изстреляла като куршум, застанала пред ГериНикол и й направила категорични и ултимативни знаци с ръце веднага да прекрати изпълнението.

Варненката била втрещена и не можела да повярва, че някой отказва да слуша парчето й за яката дупара. Бащата на певицата, който агресивно движи кариерата й, побеснял, като научил историята, но не посмял да вдигне скандал на Игнатова, пише „Галерия“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *