Само в 7DniBansko.bg

Бременната Деси Слава принудена да пее в задимени кръчми! Гаджето й няма пукнат лев…

7Dni Bansko08.08.201723730
Десислава

Десислава вече не може да скрие, че е бременна.

Дори широките дрехи, с които се навлича, че могат да прикрият цялостното й надебеляване. Певицата вече е в седмия месец и вместо да се отдаде на майчинството, тя пее по задимени кръчми и дискотеки.

Самата тя не крие, че няма намерения да прекратява участията си и ще пее до последно. Нейни колежки злословят зад гърба й, че като нищо може да изтърси бебето на сцената.

В момента Деси и половинката й Благой Найденов ремонтират жилището й в София. Освен с основен ремонт са се заели и с обзавеждане на детска стая. А ММА боецът не е в състояние да покрие тези разходи, камо ли да се грижи за певицата и бъдещото им дете.

Благо разчита основно на финансовата помощ на родителите си, които били доста състоятелни. Но въпреки това Десислава решила да пее до последно, за да не са в тежест на свекъра и свекърва й.

Графикът на звездата за август месец е пълен с участия. Евентуално през септември тя обмисляла да си вземе почивка, тъй като раждането се очаква през октомври.

Тя обаче няма никакви намерения да се задържа вкъщи след раждането. Още отсега е планирала участията си за декември месец, когато е най-големият урожай при певиците.

“Тя от сега прилича на бидон, не знам как ще е тогава”, одумват я зложелатели, предават от Шоу.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *