Само в 7DniBansko.bg

Николета иска да смени Никол в леглото на Гришо! Вижте какво направи

7 Dni Bansko16.02.2017280

Футболната нимфоманка Николета Лозанова изглежда е решила да смени спорта. Пловдивчанката, чието предаване продължава скоростно да губи рейтинг, не спира да се домогва до Григор Димитров, научи 7DniBansko.bg.

По време на турнира в България, който Гришо спечели, Лозанова е пробвала над 20 пъти да се добере до ерген №1 на Републиката. Тя е била и на партито преди турнира, но въобще не получила шанс да припари до тенисиста. Лозанова пробвала през всички свои познати да се докопа до Гришо – първо за интервю, пък после каквото стане. Дори направила скандал на италианеца Лео, че не и казал навреме, че Димитров е в заведението му.

Лозанова не се посвенила да звъни директно на майката на Григор, но и от там получила твърд отказ за виждане. Пробвала и чрез известна наша актриса да пробие при шефа на тенис-федерацията Стефан Цветков, ама и там греда. За капак в събота след полуфинала пловдивчанката подпалила телефона на корпулентен ДПС-депутат да иска контакт с турците от “Гаранти Коза”. И пак – ядец!

Лозанова е била направо в нервна криза в неделя, като видяла Григор да дава ексклузивно интервю за нейна омразна колежка в конкурентна телевизия.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *