Само в 7DniBansko.bg

Чисто голи стюардеси побъркаха мъжете и вбесиха до край жените… (ВИДЕО+18)

7Dni Bansko07.08.201738191
стюардеси

Жител на Алма Ата забелязал в мрежата и качил на своя Фейсбук реклама на казахстански портал за продажба на авиобилети Chokotravel, в която са снимани абсолютно голи стюардеси, съобщава vesti.ru. Те агитират потенциални клиенти за полети без надценки.

Но това че красавиците са дибидюс се разбира не веднага, а чак когато камерата се отдалечи и те свалят кокетните си шапчици, за да прикрият най-пикантното си място. След като видеото бързо стана вирусно, в мрежата избухна бурна дискусия. Редица потребители, предимно жени, се опълчват на тази реклама и я наричат “пошлост, достойна за реклама на публичен дом”. Мъжете коментират видеото по съвсем различен начин.

Ето една от типичните оценки: “Повечето жени не обичат, когато показват други жени голи и привлекателни. Как се нарича това в психологията?, пита потребителят. Други си признават, че може и да не си купят билети, но видеото ще гледат поне още веднъж. Факт е обаче, че въпреки полярните мнения, рекламата за броени дни е събрала множество гледания и коментари.

 

loading...

коментар

  • Xakepa

    09.08.2017 at 0:09

    Да бяхте сложили вместо илюстративна снимка, такава на истинските голи стюардеси.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...