Само в 7DniBansko.bg

Ужас за Черната Златка! Едната и цица е във Видин, другата в Гоцето!

7 Dni Bansko06.08.201722810
златка райкова
Плеймейтката Златка Димитрова отново ще ляга под ножа, научи „Уикенд” от нейни близки. Смуглата хубавица, която роди сина си Миро миналата година, бързо възстанови килограмите и плоския си корем, но същото не може да се каже за бюста й.

Тя често публикува в социалната мрежа снимки по бански, от които ясно си личи, че силиконовите й импланти са се деформирали вследствие на бременността. Циците на Златка очевидно са увиснали и всяка е поела в различна посока, та посещението при любимият й  д-р Енчев било неизбежно.

Хирурзите обикновено съветват пациентките си да се оперират след като родят, защото по време на бременността гърдите променят размера си, а имплантите често се разместват или деформират. При много от дамите се налага подмяна или корекция, а повторно лягане под ножа е наложително, както се оказва и в случая на Димитрова.

Плеймейтката се ожали, че бременността съсипала апетитния й бюст и сега нямала търпение да дойде насроченият ден за нова операция. Тя споделила, че хирургът, на когото ще се довери отново, е любимият й д-р Енчев. Златка не крие, че до момента той е извършвал всички „ремонтни дейности” по лицето и тялото й – освен гърдите, Димитрова е коригирала още устните си, носа, скулите, а първата си инжекция с ботокс сложила преди да навърши 30 години.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *