Само в 7DniBansko.bg

Г-н Борисов, защо си смъкнахте гащите пред тези рекетьори!?

7 Dni Bansko06.08.201719270
октопод

„ Хубави, лоши, и неправителствените организации са тези, които имаме. За хубаво или лошо техният глас се чува много, дори повече от на правителството, в Брюксел“, коментира премиерът Бойко Борисов пред ограбените от НАТУРА жители на Каварна, Добрич, Шабла…

„Още сутринта потърсихме малтийският еврокомисар по екологията Кармена Вела, ще търсим и малтийския премиер, и Жан-Клод Юнкер по тази тема, ще го поканим да дойде и ще го заведем на място да се види цялата ситуация, защото по никакъв начин не сме съсипали природата там. Тя си е зелена, хубава, плодородна, развита и за инфраструктура знаете колко неща се направиха и ми се ще да проявите и вие разбиране към екоорганизациите, да не си ги правим врагове, а да опитаме на масата на преговорите и едното и другото мнение да чуем, защото тяхната помощ в Брюксел ще ми е много нужна“, заяви премиерът.

Г-Н БОРИСОВ, ТОВА Е ЧУДОВИЩНО КЛЯКАНЕ ПРЕД ЕКОРЕКЕТЬОРИТЕ! ТОВА Е СМЪКВАНЕ НА ГАЩИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!

Не карайте хората на България да приемат томабелевщината за нещо хубаво, само защото брадатият еко-олигарх спи пред дома ви в Банкя!

Г-н Борисов, Белев и останалите се явиха на избори. Не можаха да съберат и 3 процента, народът им показа, че не ги иска никъде. Днес вие обяснявате на същия този народ, че трябва да се съобразява с Тома Белев и присъдружнте му организации, лапащи стотици милиони, за да пресмятат овулацията на полските мишки, да учат орлите да летят, а рибите да плуват.

Г-н Борисов гладните хора, затиснати от това, че на зелените се плаща в НАТУРА, показа червен картон на томабелевщината на отминалите избори. Не се ли притеснявате, че на следващите ще вдигнат такъв и на вас? И дали утре няма да излязат на улицата да искат предсрочни избори. Всъщност хората вече са на улицата, г-н премиер!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *