Само в 7DniBansko.bg

Как да ходиш на БГ-море!? Вижте какво трябва да изтърпите от цигани (Ужасяващи снимки)

7 Dni Bansko06.08.201797000
4

Бургаският плаж се превърна в предградие на ромското гето Комлука. Гневни бургазлии непрестанно се жалват от нарастващия проблем, свързан с липсата на елементарна хигиена и човешко поведение. Най-страшно е положението на бургаския плаж!

Тъй като голяма част от ромското население нито работи или пък учи, не е нужно да чака уикенда, за да се порадва на морето. По тази причина всяка сутрин огромни тумби се изсипват на пясъка, опъват чаршафи вместо хавлии и с поведението си отблъскват нормалните хора.

Те се къпят в морето направо с дрехите, хвърлят отпадъците си където сварят, сякаш плажната ивица е огромен кош за боклук на тяхно разположение, облекчават физиологичните си нужди отново там – където играят децата им, пише Burgas24.bg.

Нещата отдавна са излезли извън контрол. На кадри, разпространени от медията, се вижда тумба смугли индивиди, навлечени с потни одежди, нагазиха във водата, образувайки кръг. Двама по-млади цигани превърнаха морето в арена на някакъв нов вид борба, докато другите пламенно ги окуражаваха.

В същото време малки циганчета скачаха от моста директно в морето – нещо, което май беше забранено. Невъзможно е да обясниш на тези хора, че така не бива, че не е редно. Ромите винаги ходят на големи групи и стават агресивни, ако се опиташ да им отнемеш това, което считат за свое изконно право.

При всичко казано дотук, не е никак странно, че бургазлии бягат от собствените си плажове и поемат кой към Гърция, кой към Турция. А какво да говорим за туристите – това ли е лицето, с което искаме да представяме България пред тях?

Истината е, че с всеки изминал ден Бургас по-категорично оправдава етикета най-добър град за живеене… но само за ромите!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *