Само в 7DniBansko.bg

“Да, България” атакува с “розови” листи, алармират…Зелените душмани на Банско

7 Dni Bansko15.02.2017282

Петко Ковачев, един от основателите на Партията на Зелените, взриви социалните мрежи във вторник с предупреждение, че коалицията им с файтон-партията ДЕОС – “ДАЙ, България” е пред разпад.

“Дабълчета, Зелените или ще имат водач в София, или потъвате. Мерси!”, написа Ковачев във фейсбук, с което предизвика лавина от коментари, които разкриха задкулисното редене на листите в коалицията на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев “ДАЙ, България”.

Припомняме, че Зелените в компанията на шайката на зеления олигарх Тома Белев са основната група за терор срещу жителите на Банско, блокирайки всеки проект, който ще позволи на курорта да се развие още повече.

Братът на Петко Ковачев – Андрей, пък добавя, че “все е розово”, с което разкрива, че превес в листите са получили представители на файтон-партията ДЕОС, която освен, че се контролира от близката до Прокопиев Саша Безуханова, обещава легализиране на еднополовите бракове.

2 коментара

 • Мария

  16.02.2017 at 10:35

  аман от пародии в българската политика. гръмнете се някъде и зелени, и розови и пембени

  Reply

 • Koko

  16.02.2017 at 12:41

  “задкулисното редене на листите в коалицията на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев “ДАЙ, България”- това говори достатъчно за същността на новосформираната организация

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *