Само в 7DniBansko.bg

Би Би Си и Евроспорт развенчаха култа “Бекъм” с…наш Григор

7 Dni Bansko15.02.2017240

Първата ни ракета Григор Димитров бе обявен за по-голяма звезда от Дейвид Бекъм по време на популярното аудио ток шоу he Tennis Podcast. Водещите Дейвид Лоу от “Би Би Си”и Катерин Уитакър от “Евроспорт” говориха дълго за Гришо и изминалия турнир в София.
Уитакър разказа за разговор между нейна приятелка от Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР), която е била на мачовете в “Арена Армеец”. Според нея Григор Димитров за България бил повече като личност отколкото Дейвид Бекъм за Англия.
“Това е различен Григор Димитров, да, това е АТР 250 в София, но напрежението върху него да спечели беше невероятно. Моя приятелка от АТР беше там, тъй като това е нов турнир и искаха да го отразят.  Попитах я, дали той е като Дейвид Бекъм на България. Отговори ми: “Не, много по-голям, много по-голям. Той е възможно най-голямата звезда на България”, коментира журналистката.
Лоу разказа как се е развил финалът на турнира в София, на който е присъствал.
“Беше страхотно. Обичаме да го гледаме да играе, изглеждаше, че дава всичко от себе си. Може би няма да стигне висините, които мислехме, но поне сега играе така, както искаме”, коментира Дейвид Лоу.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *