Само в 7DniBansko.bg

Бомба в тв-средите! Юксел Кадриев виновен за развода на Ани Салич

7 Dni Bansko04.08.201728380
ани салич

Шокираща версия за раздялата на Ани Салич и съпругът й Бранко лансират колегите на водещата в Нова телевизия. Според запознати с интимната драма на звездата в основата на разпада на брака й не стоят честите изневери на мъжа й, а точно обратното – болезнената му ревност. Сърбинът я подозирал във връзка с колегата й от новините Юксел Кадриев, с когото дълги години бе екранна партньорка.

Бранко Салич до такава степен бил убеден, че майката на двете му деца има афера с мускулестия някогашен мачо, че постоянно вдигал семейни скандали, които накрая станали причина Ани да вземе кардиналното решение да развали ефирния дует с Кадриев и да се прехвърли в Нова тв.

„Истината за преместването й е, че Бранко не понасяше близостта й с Юксел. Двамата бяха първи приятели и покрай работата прекарваха голяма част от денонощието заедно, което подлудяваше ревнивия Бранко. В крайна сметка Ани се премести в опит да спаси брака си”, обясняват колеги на тв звездата.

Именно деликатното положение с любовните обвинения на мъжа й били причина водещата да държи в тайна трансфера от уж най-близкия си приятел Кадриев. Тя скрила от него, че отива на нова работа от една страна, за да не му обяснява причината и да се срамува, от друга, за да не я настоява за я последва и да й създава нови брачни проблеми.

След това се постарала да прекрати всякакви отношения с него, но явно връзката й с Бранко е била доста съсипана и не са могли и след промяната за изгладят различията и от близо година не живеят заедно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *