Само в 7DniBansko.bg

Владо Каролев наби на кол един от зелените талибани и то в тв-ефир

7 Dni Bansko04.08.201712080
владимир каролев

Финансистът Владимир Каролев направо наби на кол Петко Ковачев от грантовия Институт за зелена политика в “България он еър”

Вчера 26 неправителствени организации, а след тях и няколко политически сили, внесоха искане президентът Румен Радев да наложи вето на Закона за околната среда и водите, Закона за съдебната власт и Наказателно-процесуалния кодекс.

“Част от тези организации са жалили стотици пъти едно и също нещо с копи-пейст. Това, което ги боли някои “зелени” е, че няма да могат да обжалват на втора инстанция, защото не носиш отговорност и забавяш с години проекти, които са много важни за България”, сподели Владимир Каролев.

Икономистът бе категоричен, че е у нас няма никакво влошаване на състоянието на околната среда. По думите му дори има видимо подобрение.  “В България всяка година има нетно увеличение на горите. Твърдението, че гората в Пирин се унищожавала, е пълна лъжа. Няма показател за измерване на околната среда, в който България да няма подобрение през последните 20 години”, настоя Каролев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *