Само в 7DniBansko.bg

Мегаскандал! Съпруга спипа наш тв-водещ в изневяра, взе му мерцедеса и го…

7 Dni Bansko03.08.201754710
румен луканов

На 53-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство.

Доскоро Луканов се мъчеше да пази авантюрите си в пълна дискретност, но очевидно вече е спрял да се крие. След последната му изцепка преди броени дни, когато бе спипан в заведение с русокоса красавица, Ина го изгонила от вкъщи и поискала развод. В най-популярния роден сайт „БГ мама” потребителка публикува пикантен пост, придружен със снимка за доказателство.

Днес видях Румен Луканов с една руса мацка, с която си пиеха бяло винце и се държаха по-интимно във вино бара на „Графа”, точно до ул. „Христо Белчев”. Той се държеше доста свойски и само караше барманката да им сипва вино, или да побърза с пицата. Мацката беше с една къса поличка и той само я поглеждаше коцкарски, а тя постоянно се заливаше от смях. Не знам кое беше толкова смешно, или просто ги беше хванало винцето, но явно добре се забавляваха”, написа бдителната дама. След публикацията, чашата преляла и Ина, с която бяха заедно цели 30 години, показала на Румен врататаЗа отмъщение му взела лъскавия джип „Мерцедес”, с който доскоро се фукаше Луканов, а му оставила своята кола, цитира „Уикенд“.

Според запознати, в семейния им дом в малка кооперация на столичната улица „Бачо Киро”, на третия етаж останали да живеят само Ина и по-малкият им син Франк. По-големият им наследник Матю се е установил в Лондон и се грижи сам за себе си.

Слуховете, че слага рога на жена си циркулираха от 2-3 години, но едва миналото лято той бе уловен за първи път в крачкаРумен бе щракнат с апетитна блондинка, но шоуменът никак не се притесни от разкритието. Тъй като бил семеен човек, а в заведението и магазините му за вино всички го познавали, той въртял любов в офиса си на бул. „Стамболийски”, недалеч от мола.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *