Само в 7DniBansko.bg

Селяния! Ася Капчикова и Цвети се млатиха за Криско! Рапърът едва ги разтърва…

7Dni Bansko02.08.201723191
ekshan-v-sveti-vlas-jenite-na-krisko-cveti-i-kapchikova-se-hvanaha-za-kosite-podrobnosti-za-damskiia-seir-1

Истински екшън се разиграл в Свети Влас миналата седмица. Двете жени на Криско – бившата и настоящата, се засекли в морския курорт и едва не стигнали до яко млатене.

Красавиците купонясвали в известен нощен бар, като цяла вечер се дразнили една другадокато накрая не се хванали за косите. По ирония на съдбата, от всички популярни морски курорти у нас, Криско и Цветелина решили да си почиват точно в Свети Влас, където от няколко дни въртяла дупе и бившата му.

Плеймейтката обикаляла нощните звезедения заедно с шумна компания, докато Криско и приятелката му се отдали на романтична ваканция само двамата. Веднага щом Ася разбрала, че бившият й е в Свети Влас заедно с гаджето си, започнала ударно да пуска секси снимки в мрежата, за да го провокира, писа „Галерия“.

Запознати разказват, че Капчикова дори проучила в кое заведение ходи влюбената двойка и нарочно настояла да отиде там заедно с аверите си. Плеймейтката първа започнала да дразни Цвети. Тя помолила диджея да поздрави Криско с парчето „Дали това любов е“, което рапърът й посвети докато бяха заедно.

Цвети обаче решила да бъде над нещата и се държала на ниво, докато в разгара на вечертаКапчикова не решила да я бутне, уж без да искаПетрова се вбесила и я блъснала, а Ася започнала да крещи: „Гле‘й к‘во праиш ма!“ За к‘ва се помисли?“ Криско реагирал светкавично и като истински кавалер разтървал двете дами, без да заема страна.

 

Двойката си тръгнала от заведението, а на следващия ден сменили курорта с друг. Говори се, че причината Цвети да не отвърне на провокациите за бой, била бременността й.

 

коментар

  • Кольо

    02.08.2017 at 19:40

    Горкото момче откъде ги намери тия ку*ви

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *