Само в 7DniBansko.bg

И Марешки лапна дъвката “Банско”, вече надува балони с нея

7 Dni Bansko13.02.2017310
„Банско ще има втора линия на кабинковия лифт и това ще е един от проектите, по които ще работим, когато влезем във властта след по-малко от два месеца”!
Поредният новоизлюпен политик явно налапа дъвката “Банско” и започна да прави балончета с нея пред хората, които 5 години държавата все ги лъже.. Авторът на обещанието е Веселин Марешки, който се срещна с банскалии в компанията на тв-мафиота Милото.„При положение, че имаме такова прекрасно място, туристите веднъж дошли тук, вместо да се връщат отново и да хвалят курорта ни, се оплакват от липса на писти и влекове. Ще работим за решаването на този проблем и превръщането на Банско в един от най-хубавите ски курорти в Европа“, каза Марешки.

Да, ама не!

Как г-н Марешки ще си изпълни обещанието, като му предстои да влезе в коалиция в Парламента (ако се озове там) с далеч по-големи партии, които до момента само спъват изграждането на втори лифт!?

Той потвърди, че в Банско скоро ще заработи бензиностанция, която ще продава горивата на цена от 1,80 лева за литър, но не обясни нещо по-реално – защо цените в аптеката му вече гонят тези на…”картела”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *