Само в 7DniBansko.bg

Мъж та дрънка! Слави подкара балета една по една, в шоуто притеснени от тормоза

7 Dni Bansko28.07.201735590
слави трифонов

Шоуменът Слави Трифонов тормози екипа си не само по отношение на професионална дисциплина. Дългия се е превърнал в истински диктатор на темата външен вид и редовно чете конско на свои подчинени. Най-строг е водещият към момичетата от балета си, на които не позволява да ходят на работа без маникюр или пък качили някое килце.

От години Слави Трифонов се шегува пред камерите с много от подчинените си по въпросите за излишните килограми. Многократно Дългия е нападал китариста Иван Стоянов, че не иска да спазва диети и само трупа килца на талията. Шоуменът не подминава и Краси Радков, който именно покрай стреса на ежедневните снимки и участия стана доста мощен в осанката. Едва отскоро комикът е започнал да се вталява, но не прекалено бързо.

Преди време под ударите на Дългия редовно попадаше и беквокалистката Цветелина Грахич,която доскоро бе част от шоуто. От пухкаво момиче тя се превърна във вейка именно заради забележките на Слави Трифонов, пише “Уикенд”.

„Само някоя от балерините да качи и кило и той вече е забелязал. Обикновено прави намеци, но ако момичето не се подложи на режим, започва да става и по-директен. Подкарва ги една по една за килата“ – издават запознати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *