Само в 7DniBansko.bg

Какво правят полицаи с чанта с 6 000 лева? Няма да повярвате!

7 Dni Bansko27.07.201713031
полиция

Криминалисти от Районното управление на полицията в Септември върнаха кожена чанта със сумата от 6 000 евро на младо момче и момиче, предаде Радио „Фокус“.

Те се прибрали в страната ни, след като работили известно време зад граница.

„На 23 юли те пътували с лека кола към родните си места, съответно велинградското село Драгиново и Пловдив. Решили да спрат в района на бензиностанция, намираща се в района на АМ „Тракия”. Докато си починат и освежат обаче забравили кожена чанта на една от пейките между бензиностанцията и заведение за хранене. Малко по-късно двама служители от РУ – Септември пристигнали в района на бензиностанцията, където извършвали рутинен обход.

Тогава били информирани от управителя на заведението, че има забравена кожена чанта. Полицаите предприели необходимите действия и внимателно проверили съдържанието. Оказало се, че вътре има лични вещи и принадлежности, както и солидна сума пари. Банкнотите били преброени и станало ясно, че общата сума възлиза на 6 000 евро. Тъй като в чантата не били открити документи за самоличност незабавно били прегледани записите от охранителните камери в периметъра. Установен бил автомобилът, с който пътували момчето и момичето“, уточни Мирослав Стоянов, говорител на ОД МВР – Пазарджик.

Той допълни, че междувременно собствениците на багажа, установявайки лисата му, притеснени подали сигнал на телефон 112. Така не след дълго криминалистите предали парите на младите хора и те спокойно се прибрали по родните си места.

коментар

  • Georgi

    27.07.2017 at 16:52

    A be hora tolkova pari me se darjat v chanta imali ste golqm kasmet che sa vi varnali parite

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *