Само в 7DniBansko.bg

Монологът на годината! Какво се случва с една известна бг-кифла 24 часа, след като я шибне кола

7 Dni Bansko27.07.201792871
мегз

Вчера само за броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма. Повод за милиони подигравателни коментари станаха лайв включванията на дизайнерката. Във видеата си тя се оплака, че колата й е спряла, а след това я е ударил и камион.

Днес обаче тя продължи със странните си клипчета. В поредното такова тя описа какъв “шок е получила”, когато тежкотоварната машина я е подпряла.

“Бях притеснена. Днес вече съм добре. Пих силни хапчета, а след това отидох в банката. Там обаче припаднах. Час не знаех къде съм”, споделя тя, триейки сълзите си.

След което настана едно от най-страшните словоизлияния в моделската история. “Важно е да видите цената на успеха в България. Ето това е. Цялата помия, селия стрес, целите нерви, здравето ти – всичко. А после хората казват – тя е държанка, някои й ги е дал. Ако вие искате да имате моя живот – не говоря за парите, апартаментите, колите или да имаш всичко, което исках, а говоря за това, ако искаш да сбъдваш мечтите си в тая държава се случва ето това”, учудващо как стигна до това умозаключение дизайнерката.

“След 5-6 години ще съм сред най-успелите у нас, но да знаете, че в България се успява така. Това беше един от трудните моменти в живота ми”, изцепи се още Мегз.

коментар

  • КАК СИИКА

    27.07.2017 at 9:15

    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ МИЛЕН ЦВЕТКОВ КАТО ТЪРСИ БОГАТИ БАБИ -А ЯДЕ ЛИ УМРЕЛИ КАТЕРИЧКИ ?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *