Само в 7DniBansko.bg

Лора Крумова разкри най-големия кошмар в живота си: Лицето ми се парализира от страх

7Dni Bansko23.07.201715760
Лора крумова

Искам да ви разкажа един момент. За пропагандата по време на процеса срещу нашите медици в Либия. За това, че някой дърпаше конците, а ние трябваше да се ориентираме по малкото информация, с която разполагахме. Имаше един момент, в който ни заведоха в болницата със заразените деца. Естествено, това блеше дирижирано и в момента, в който стъпихме там, ни чакаха едни озверели родители, които държаха болни деца. Това заяви пред Нова телевизия Лора Крумова, която коментира годишнината от освобождаването на българските медицински сестри от кошмара в Либия.

“Тълпата те поема и започва да те лашка в различни посоки. Няма въздух. Цялото това нещо е направено по начин, че да изглежда, че няма да излезеш жив от там. Соломон Паси, по това време външен министър, също беше с нас. И той не издържа. Насълзиха му се очите. Това по някакъв начин укроти хората, които са там. Всичко беше преднамерено направено”, спомни си Лора.

 “Качиха ни в един автобус и аз бях толкова изплашена, че ми се парализира част от лицето”, допълни тя, спомняйки си за един от най-големите кошмари в живота си.

Миролюба Бенатова допълни, че след кошмара в Либия медиците са били подложени на нов кошмар – тук, в България, от своите. “Надявам се тази трагедия да не се повтаря и да не се налагаме ние като журналисти да я отразяваме. Тези хора са учебник по устойчивост”, заяви журналистката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *