Само в 7DniBansko.bg

Лили иска над един милион от феновете си? Защо тази лакомия, бе, бабо?

7 Dni Bansko22.07.201714330
лили иванова

Фенове ще бойкотират концертите на Лили Иванова в Европа заради високите цени на билетите. „Световни звезди като Ерос Рамацоти идват да пеят в Милано за 60 лева, тя ми иска 200“, възмущават се нейни почитатели. След като обиколи страната до края на лятото, Лили ще пее първо в Берлин на 3 ноември. 36 години след изявите си в легендарната зала „Фридрихщат палас“ тя ще изнесе рецитала си във втората по големина зала в града – „Темподром“.

В нея има 3114 седящи места, а там са се изявявали Джанет Джексън, Сийл, Боб Дилън и още много световни музикални легенди. На 6 ноември кубратската легенда ще гастролира в Барселона, а европейското й турне ще приключи в Милано, където залата ще бъде по-малка, но билетите – все толкова скъпи. Почитателите й в България също ще трябва да бръкнат дълбоко в портфейлите си, защото за концерта си във Варна Лили е обявила цена от 120 лева за единичен билет.

Бърза справка показва, че Иванова, която няма ни внуче, ни куче, е отворила напук на пеклонната си възраст уста да лапне над един милиона лева от летните си концерти?

За какво ти тази лакомия, бе, Лили!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *