Само в 7DniBansko.bg

Деси Слава счупи кантара! Хормоните я превърнали в плондер само за 3 месеца…

7Dni Bansko21.07.20176430
десислава

Хормонални промени са надули бременната Деси Слава с повече от 10 кила за броени седмици.

Певицата изглежда като в края на петия месец и дори в шестия на бременността, а всъщност все още не бил минал дори третият. Огромните промени във фигурата й хвърляли в паника изпълнителката, която съвсем доскоро се водеше една от най-сексапилните в жанра. В моментакраката й са заприличали на римски колони, гърдите й са станали двойни, лицето й е като на житената питка.

Коремчето не оставя никакво съмнение, че в него расте бебе, нищо, че има цели 6 месеца, докато се роди. Певицата не смеела да си помисли колко ще качи, докато дойде време за раждане, след като още от сега прилича на балон, писа „Уикенд“.

Изпадала в паника дали изобщо някога ще успее да свали всичките тези излишни килограми, които натрупа за отрицателно време. Уж не ядяла много, но пък имала забавен метаболизъм, влседствие на хормоите от бременността.

Говори се, че макар да е желано, бебето не било планирано. Малко преди да забременнее Деси била на диета, с надеждата, че ще си върне предишните си форми. Щом научила, веднага спряла с хранителните режими.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *