Само в 7DniBansko.bg

Алчен! Ники Кънчев изнудва “ВИП Брадър” за 50 000 лв. месечно. Заплашва, че…

7Dni Bansko21.07.20172510
Ники кънчев

Седмици преди старта на „ВИП Брадър“ Ники Кънчев извива ръцете на продуцентите, хленчейки за по-висок хонорар от цели 50 000 лева.

Водещият настоявал да му бъде увеличено заплащането драстично, иначе би отказал да застане в студиото на Големия брат, поставяйки цялата медия в шах по време на откриване на ТВ сезона.

13-тата година от съществуването на „Биг Брадър“ се оказва фатална за шоуто, тъй като Ники Кънчев, който през всичките години е бил лице на реалитито, се е запънал като магаре на мост за получавания от него хонорар. Смятал, че сумата, която му се дава, е недостатъчна спрямо натовареността в предаването и неговата безусловна популярност.

За изминалия сезон той се е разписал срещу 10 000 лева на месец, но след удръжките получавал по-малко. Предложеният му договор от Нико Тупарев за новия тримесечен сезон бил със същите параметри и това опънало нервите до краен предел на Кънчев, писа „Уикенд“.

Настоявал този сезон да получи 50 000 лева, ако не ги вземе, бил в готовност да се откаже в последния момент. Бил сигурен, че мястото му в шоуто е незаменимо.

По план то трябва да започне на 17 септември. Алекс Сърчаджиева вече е преподписала договора си и за трите предавания седмично, които ще води, ще получи 6 000 лева месечно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *