Само в 7DniBansko.bg

След това интервю на туристически експерт, повече българин не трябва да стъпва на морето ни!

7 Dni Bansko19.07.201712550
румен драганов
Метеорологичните условия не влияят твърде много на туризма. Лошото време е проблем за туроператорите, не за туристите, каза Румен Драганов – директор на Института за анализи и прогнози на туризма.
Той коментира това във връзка с циклона Медуза, който връхлетя Гърция. Всеки е в различна ситуация. Дори и в хубав слънчев ден, можеш да изпаднеш в трудна ситуация, каза той.
Ние направихме всичко възможно да обидим българите и да ги изгоним от българските плажове, каза той във връзка с това, че българите почиват в Гърция. Обиждаме българите. Те видяха какво е в Гърция. Многократно казаха, че там шезлонгите са безплатни, каза Драганов.
Пълна слободия е, коментира специалистът. Всеки си прави каквото си иска по българското Черноморие, каза Румен Драганов.В Слънчев бряг някакъв си опъва количката на главната пешеходна, друг хваща и си спира колата и започва да продава. Няма ред, няма закони. И всичко това е с покровителство отгоре, изригна експертът.
По думите му корупцията е на много високо ниво, дори на министерско такова. Единственият, който видя какво става в Слънчев бряг, е вицепремиерът Валери Симеонов, заяви Драганов.
Той разкри нещо ужасяващо: Ако утре стне нещо на морето, я гръмне нещо, я видим цунами, къде ще бягат тея хора? Има ли ред, отработено ли е? Не! Не! Никой не знае какво става, ще изтрепем маса народ, тръгне ли тълпата накъдето и видят очите. Ще сгазят жени, деца…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *