Само в 7DniBansko.bg

Рапърът Криско ще става татко? Новата му приятелка крие коремче…

7Dni Bansko19.07.20173270
криско

Красивата приятелка на Криско Цветелина Петрова, по която рапърът е хлътнал до уши, май ще се окаже бременна. В музикалния бранш все по-упорито се шушука, че изпълнителят на „Дали това любов е“ ще става татко.

За това всъщност намекна и самият Криско. Наскоро той сподели публично, че е готов да стане баща и вече сериозно мисли за семейство. Рапърът обаче побърза да добави, че сватба няма да има и за него този ритуал е отживелица. Още тогава Кристиян Талев хвърли съмнение у феновете си, пише “Галерия”. „Той никога досега не е говорил за деца и семейни отношения“,припомнят негови почитатели и допълват, че явно иска да подготви феновете си за голямата новина.

Междувременно стана ясно, че Цвети Петрова от доста време насам е „инкогнито“ в мрежата. Красавицата, която през ден показваше разголеното си тяло, вече не публикува снимки в цял ръст. Дали защото крие бременно коремче, или се е поотпуснала с похвапването, читателят ще прецени сам.

Факт е, че Криско не само не крие чувствата си към Цвети, но дори вече й посвети няколко парчета. Макар да не е Мис Плеймейт и публична личност като предишната му изгора Ася Капчикова, Петрова успя да му бръкне под лъжичката с естествения си чар и поведение.

Припомняме, че преди нея Криско имаше 1-годишна връзка с Ася Капчикова. Според нейните „самопризнания“ в медиите тя му е изневерявала неколкократно, като накрая е поискала да се разделят. В момента плеймейтката е с друг мъж, чието име пази в тайна, макар постоянно да афишира връзката си със снимки в социалната мрежа. „Опитва се да дразни Криско и да го накара да ревнува. Не знае, че отдавна е бита карта“, коментират авери на Криско.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *