Само в 7DniBansko.bg

Не може да бъде! Новата секс-играчка на Коко Динев не е певица, а…

7 Dni Bansko19.07.201747460
коко динев

Бизнесменът Коко Динев не си е дал много време да жали раздялата си с фолк певицата Емилия. Хазартният бос се е впуснал в нова гореща връзка с адвокатка.

Не е ясно дали именно аферата му с юристката е причина за краха в отношенията му с пайнерката. Факт е обаче, че връзката му се задълбочава и все по-често е засичан с новата жена, пише „Галерия“.

Според наши източници, тя е на около 35 години, доста привлекателна и секси блондинка, от добро семейство и изцяло по вкуса на Динев. Двамата се познават отдавна, тъй като адвокатката се е грижила за някои от юридическите му проблеми. Всъщност, именно през нея е минала сделката по покупко-продажбата на столичния ресторант на Динев.

През пролетта на миналата година бизнесменът се раздели с култовата си кръчма в кв. „Лозенец“, която сега е собственост на бащата на Георги Станоев – Бирмата.

Нещо повече – когато преди близо 5 години пред същия ресторант избухна самоделно устройство, отново младата адвокатка поела случая, разказват запознати.

Емилия била наясно с връзката на Динев и не се трогвала особено от факта. Говори се дори, че фолк певицата също има човек до себе си и е започнала нов етап от живота си. Миналия месец изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ беше на почивка в Дубай, вероятно с въпросния мъж.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *