Само в 7DniBansko.bg

Цацаров изригна срещу Марешки: Ако е решил да хвърля клевети, сбъркал е институцията

7Dni Bansko19.07.20172500
Сотир Цацаров

“Недостойно е поведението на г-н Марешки към наблюдаващия прокурор. Ако е решил да хвърля клевети, сбъркал е институцията. Аз като главен прокуор заставам изцяло зад действията на прокурор Виолета Радева”, заяви главният прокурор Сотир Цацаров във ВСС по повод сутрешнете обвинения на лидера на “Воля” към обвинението срещу него, цитираха от пик бг.

“Ясно е че всеки човек има право да защитава себе си. Той казва “искат да ми вземат бизнеса, изнудват ме и, когато следва снемане на обяснение да играем театъра не помня, не зная, не искам да кажа”, заяви Цацаров. Той допълни, че днес в 14 часа Марешки трябва да се яви и да каже, кой го притиска да се откаже от петролния бизнес. “Ако и този път се повтори същата сценка, сами може да си направите изводите”, допълни обвинител номер едно в държавата.

 Цацаров призова Марешки да спре да хвърля чернилка върху колегите му и определи като комплимент думите от тази сутринт на Марешки, че няма никакво доверие на главния прокурор, дори щял да се притесни, ако беше противното. “Не знам обвиняем, който хвали прокуратурата. И аз мога да прочета няколко думи от изявленията на пострадали или негови думи за пострадали от протоколи при разпити”, каза още Цацаров и допълни, че СРС-та по делотото е повече в полза на обвинението, отколкото на Марешки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *