Само в 7DniBansko.bg

Държавата се разтресе! Евродепутат поиска въже за циганите

7 Dni Bansko16.07.201739622
цигани

Гневен статус публукува в профила си във “Фуйсбук” евродепутатът Ангел Джамбазки. Поводът е смъртта на 18-годишният Алекс, който бе пребит жестоко пред дискотека в Бяла, почина в събота в русенската болница.

“Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За “либерализма”. За “хуманизма”. За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда.

А аз ще ви разкажа как се използва въже”, написа Дамбазки в социалната мрежа.

От прокуратурата обясниха, че 32-годишният Валентин Маринов е нанесъл удар с ръка в главата на Алекс, при който младежът пада и си удря главата в тротоарните плочки. Свидетели сочат, че е имало опит за удар с бирена бутилка, но той е бил предотвратен.

2 коментара

  • Витан Георгиев

    16.07.2017 at 19:59

    Въжето е отменено от Конституцията! Досстатъчно е съдиите да осъзнаят тежестта на престъплението и да приложат закона с цялата му тежест!

    Reply

  • Нямаме сили вече от негодувание!Господа съдии имайте страх от бога!Тези ,които оправдавате.ще убиват и нашите деца…не им пише на челото ,че са съдийски чеда!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *