Само в 7DniBansko.bg

Грахич се разкри: Шоуто ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Останах без приятели

7Dni Bansko11.07.20174830
славитрифонов цветелина грахич

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” – босненката Цветелина Грахич, проговори за неочакваното си напускане на „Шоуто на Слави”. „Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах. Ако бях останала там,  щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам.

Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем”, разказа Цветелина пред списание LOVE style.

Тя взела решението импулсивно и отрича да има всякакъв конфликт със Слави Трифонов, както и упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за репетиция на един от концертите в „Арена Армеец” и Дългия я уволнил на мига. „Ако това се беше случило, Слави не просто щеше да ми покаже вратата, ами щях да бъда изпратена някъде другаде… Как бих могла да си го позволя? Как мислите, че би ме търпял Слави шест години, ако обичах да закъснявам, както се пише.

При него има строги правила и дисциплина и не се допускат подобни неща. Винаги съм я спазвала и съм била изрядна и той не ме е глобявал”, казва още Грахич. Тя казала на Маестрото, а не на Слави, че напуска, защото не събрала сила и смелост, защото Дългия трудно преживява разделите. „За мен Слави винаги ще си остане Шефа.

„Шоуто на Слави” ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, обяснява певицата. С всички от „Ку-ку бенд” тя е в страхотни отношения. Те останали много изненанади от решението й. И най-вече Годжи, с когото тя е в най-близки отношения, но отрича някога да са били гаджета.

Цветелина вече работи върху първата си самостоятелна балада, но няма намерение да подписва договор с „Пайнер”, защото смята, че мястото й не е там. Певицата се надява да се омъжи за годеника си Кристиян Шаламанов, макар че засега не планират брак. „Искаме голяма и пищна сватба с много музиканти от различни националности – роми, сърби, босненци, българи и македонци, в родния край на приятеля ми Разлог. Да е някъде на зелено и на открито. Да има голяма сцена, пищна украса. Желаем и дете, но още не му е дошла времето”, казва още Грахич.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *