Само в 7DniBansko.bg

Катя от “Ритон” се изтипоса по бански върху лебед. Имитира Николета Лозанова… (СНИМКИ+16)

7Dni Bansko11.07.201715480
Катя Ритон

Нежната половинка от дует “Ритон” Катя Михайлова скри шапките на по-младите си колежки! Манията с надуваемите водни атракциони под формата на птици, която вече второ лято тресе цял свят, не подмина и ритонката, и тя грейна между крилата на огромен бял лебед.

От няколко дни надуваемата играчка плува в басейна в двора на къщата на звездите. По-рано днес Катя сподели в личния си профил във Фейсбук кадри с летните си емоции. От фотосите ясно личи, че най-накрая звездата се е отдала на заслужена почивка, след като последните няколко седмици със Здравко почти се пренесли в звукозаписното студио за записите на новите песния за албуми в чест на юбилея им “40 години музика и любов”, който ще се състои на 18 октомври в НДК.

След като албумът е почти готов и остава само записът на последната десета песен, Катето вероятно е решила да “изпусне парата” и да се наслади на слънчевите лъчи над Банкя, пише ПИК.

Oгромните крила на лебеда дискретно закриват прелестите на ритонката, но въпреки това пъстрите кадри повлякоха след себе си няколко стотин харесвания и одобрителни коментари за легендарния й бюст, заради който преди година тръгна лафът: “Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст в България? Един ритон!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *