Само в 7DniBansko.bg

Цвети Стоянова кандидатка за “Пайнер”. Направи си пълно тунинговане и сложи силикон…

7Dni Bansko11.07.20172940
цвети

Гимнастичката Цветелина Стоянова сложи силикони. Красавицата реши да се подложи на разкрасителни процедури след серията възстановителни операции, които претърпя, предадоха от хот арена.

Фенове на грацията с изненада установиха, че деколтето на Цвети е видимо по-пълно. През последния месец шампионката сериозно е попълнила празнините, а новата й визия най-добре се вижда на снимка с бяла блуза, без ръкави.

Накичена с бижута със скъпоценни камъни и баровски часовник, Цвети е събрала ръце за молитва, а пищните й форми ясно изпъкват.

На друго фото красавицата носи прозирна дрешка във вишнев цвят, под която ясно се виждат новите й попълнения. Първоначално феновете на Стоянова дори не могли да повярват, че е предприела подобен ход, особено след серията операции, които преживя покрай падането си от шестия етаж.

След инцидента миналата година лекарите направиха всичко възможно, за да върнат гимнастичката от онзи свят. „С добре подбрани нови импланти не би трябвало да има проблем за здравето й”, твърди един от видните естетични хирурзи д-р Живко Кънев.

„Не виждам защо да не се предприеме този ход, стига тялото да е възстановено”.

В продължение на месеци грацията ходеше на процедури и бе толкова отслабнала, че приличаше на скелет. Красавицата още преди инцидента не можеше да се похвали с кой знае какъв бюст, но след операциите, той съвсем изчезна.

След като се възстанови, Стоянова реши коренно да промени живота си. Докато нейни бивши колежки се бореха за бронзов медал в Рио, тя водеше битка за живота и здравето си.

И победи.

В добавка към това, тя промени и визията си. Красивата й черна коса бе променена на руса, устните й станаха доста по-пълни, а накрая тя постави и нови импланти, които напълно я преобразиха.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *