Само в 7DniBansko.bg

Сафари с трабанти побърка туристите в Слънчев бряг

7Dni Bansko11.07.20171240
safari-s-kabrio-trabanti-e-naij-populqrnoto-zabavlenie-tova-lqto-v-slynchev-brqg-457139

Сафари с трабанти е най-популярното и ново забавление това лято в Слънчев бряг. Екскурзиите се провеждат всеки ден, сафарито продължава 4 часа, включен е и обяд, разказа за БТА Петър Бянков, управител на туристическа агенция в курорта.

Екскурзията предоставя възможност на туристите да се запознаят с живота и обичаите на хората в селата в региона, с прекрасната природа в Стара планина и да се наслаждават истински по време на пътуването с кабрио – трабанти. Самото пътуване е изпълнено с много приключения и емоции. Цената за възрастен е 65 лева, децата плащат по 45 лева.

В околностите на курорта се организират също джип сафарита, сафари с танк “амфибия”, конна езда, дайвинг инструктори показват на туристите красотите на дъното на Черно море, пиратски партита на кораби и много други. Феновете на екстремните преживявания купуват най-много разходка с 8-колесна Амфибия. Цената е 55 лева за двучасов трип. Включва безплатен транспорт на хората от и до хотелите, защитни елементи и застраховка, шофьор-екскурзовод с български, английски, руски език и иврит.

Почивката на морето туристите разнообразяват и с джип сафари, казва Бянков. С офроуда се достига и до параклиса “Св. Св. Константин и Елена”, известен с лековитата си вода.

Един час разходка с АТВ в Слънчев бряг струва 60 лева. Ако на машината са двама цената е 90 лева. Романтичната разходка с файтон струва 60 лева за час, а наемането на електрическа количка в Слънчев бряг е 35 лева. Едночасова разходка с велосипед струва 5 лева, а за 24 часа цената е 20 лева. Подводното гмуркане е 90 лева за начинаещи и 70 лева за сертифицирани водолази.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *