Само в 7DniBansko.bg

Ваня Цветкова отказа 100 000 лв, за да разкаже как Тодор Живков я е…(+16)

7 Dni Bansko10.07.201774190
ваня цветкова

Актрисата Ваня Цветкова е отказала 100 000 лева хонорар за участието си в най-скандалния сезон на „ВИП Брадър“, узна HotArena.

 

За да се подпише под огромната сума, ТВ звездата е трябвало да разкаже пред зрителите занапористото ухажване от страна на бившия Първи и защо го е отблъснала. „Тогава снимахме „Лавина“. Бях на 22 години. Влязох при него. Попита ме имам ли нужда от нещо, казах – от жилище, ще се женя“, разказвала е в интервютата си Ваня преди време.

Тогава Живков й уредил апартамент, но се опитал в замяна да я прегърне и й прошепвал скандални думички. „Облъснах го. Той се засмя дебелашки и вика: „Аааа, нищо, нищо“. Пробва се – ако мине. Беше отвратително!“, спомня си актрисата, цитира „България Днес“.

Радва се, че все пак той не е бил чак толкова нахален, тъй като по онова време е било страшно да се отказва на властимащи. За Цветкова тази тема е изтъркана и й носи стрес.

Блазня се от висок хонорар, но понякога мисля, че за тези пари сигурно ще се и „поизложа“, което няма да се хареса на близките ми. Затова ще откажа“, категорична е Ваня.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *