Само в 7DniBansko.bg

Новата Райна Княгиня! Това писмо вчера се предаваше в Асеновград като кървавото на Каблешков

7 Dni Bansko10.07.201741070
насита милева

Едно младо момиче написа такива неща, че вчера те се разпространяваха на протеста в Асеновград като кървавото писмо на Каблешков!

Тази съвременна Райна Княгия каза всичко, което мислим, но не смеем да произнесем. Тя се казва Насита Милева и не си българин, ако не стигнеш до последния ред:

Вчерашният протест бе мирен. Значимо бе за нас всяко едно присъствие. Благодаря, че българи от цялото Отечество подкрепиха Асеновград!

Децата на Родината носеха знамена в ръцете си, а циганите бяха въоръжени. Унизително беше за мен да ме претърсят, а тези, които са против българщината, да се разхождат спокойно с оръжие в ръка.

Кметът, разбира се, беше извън града и не можахме да разговаряме отново с него. Той е лицето на Асеновград и трябваше да застане до нас, но реши да си вземе отпуск и да замине на почивка. Не можем да съдим него за всяко едно нещо, но той трябваше да подкрепи съгражданите си. Човек, заел подобна длъжност, трябва да бъде отговорен. Независимо от това ние искаме справедливост и съд за злосторниците. Те не трябва да се пускат от затвора, защото са съдени по няколко пъти за едно и също!

Цигани от цяла България започват да се надигат, а това трябва да се спре. Анархията вече трябва да приключи

Нека правителството веднъж да заеме българската страна и да съдейства за разрешаването на етническия въпрос в страната.

Искрено желая масовите протести в Асеновград ( ще е хубаво те да засегнат и други градове) да не приключат. Всички трябва да бъдем винаги единни като вчера. Нека да не допускаме политиката да ни разделя!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *