Само в 7DniBansko.bg

В катуна е страшно! И бащата на третото дете на Кали избяга от нея

7 Dni Bansko08.07.201719970
кали

Кали отново е на изходна позиция, след като поредният мъж в живота й й би шута.

Фолк певицата Кали е по-известна с трите си деца от трима различни мъже, отколкото с хитовете си. Тамън си бяхме помислили, че №3 в списъка Влади ще се окаже за по-дълго мъжът до нея и бащата на децата й и – изненада! Изпълнителката сама сподели, че той си е стегнал багажа и се е изнесъл от семейното жилище.

Причината Кали сама си я знае много добре – не е издържал на напрежението около трите деца, който щъкат в къщата им. А и не е за всеки да се прави на родител на хлапета, които са от друг мъж. Е, явно и на Влади не му е понесло. Все пак, то не е зачеркнал Кали и синовете й напълно от живота си. Просто е намерил спокойствие в друг дом.

Изпълнителката на “4-4-2” споделя, че всеки ден се вижда със своя любим и дори имат “интимни моменти”. А след това всеки си ляга в неговото легло в неговия дом. Явно Кали е станала съвсем либерална и се е решила да води отворена връзка, само и само да не е съвсем без мъж, пише “Телеграф”.

Засега певицата е съгласна с така създалата се ситуация и проявява разбиране към Влади. Още миналата година тя сподели, че двамата трудно намират баланс помежду си, но все пак се обичат. Явно сега са постигнали временно съгласие, пък времето ще покаже до какво ще доведе то.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *