Само в 7DniBansko.bg

С богат Вълк за баща е лесно! Ивайла Бакалова отгледа истинска принцеса в Дубай

7 Dni Bansko05.07.201720811
ивайла бакалова

Дъщерята на „Мис България – Вселена 2001“ Ивайла Бакалова и бизнесмена Румен Гайтански – Вълка е станала истинска красавица, пише „Галерия“.

14-годишната Рая не просто е наследила хубостта от майка си, ами дори я е надминала. „Прилича повече на баща си по характер, но на външен вид е одрала кожата на Ивайла. Телосложението й също е като на майка й и нищо чудно да тръгне по нейните стъпки. Вече има интерес към нея от модните агенции“, споделят близки до семейството.

От няколко години насам Ивайла и Рая живеят в Дубай. Тийнейджърката бе записана в едно от най-елитните училища в Емиратите, където съученици са й все деца на милионери. Въпреки това, Рая предпочита България и винаги празнува рождените си дни у нас заради приятелите си.

Припомняме, че след кратка афера с Румен Гайтански, Бакалова му роди дъщеричка. Връзката им не просъществува дълго, тъй като бившият боклукчийски бос се влюби в друга манекенка, от която също има дъщеря. Рая обаче никога не е била лишавана от нищо, като според слуховете Вълка плаща 5-цифрена месечна сума за издръжката на детето.

коментар

  • И аз да си кажа

    05.07.2017 at 17:17

    Ама голяма новина…някоя си живяла в лукс и комфорт….Ви да опита българските условия, да сменя автобуси, да чака по тъмно на спирките замръзнала и мокра….да ходи на училище понякога без пари за закуска….и пак да е отличничка! Това е за списване, а не че някоя си глезла живее в лукс!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *