Само в 7DniBansko.bg

Чалгата ще умре, но балъците – никога! Бизнесмен подари яхта и апартамент на…

7 Dni Bansko04.07.20177120
валя

Фолкпевицата Валя има нова връзка с много влиятелен мъж, който върти няколко бизнеса в България и чужбина.

Близки до певицата разказват, че любовта им пламнала още миналото лято по време на нейно участие на морето. Оттогава богаташът е полудял по миньончето и започнал да я ухажва по телефона. Въпросният мъж не е имал връзка с фолкпевица досега и е нов в тези среди.

Той видимо изглеждал по-млад от певицата, с хубаво спортно тяло. Източници споделят, че преди месец изпълнителката на хита „Ще горя“ се сдобила с нова яхта и апартамент на родното ни Черноморие, които са подарък от новия любим. Двамата използват всеки момент да прекарат заедно, когато Валя няма ангажименти.

Дори след участията си певицата често не преспивала, а си пътувала обратно, колкото и късно да било, явно заради новата любов, пише „Шоу“.

Друг интересен факт е, че пайнерката в последните години изглежда доста добре и мнозина казват, че е по-хубава, отколкото в по-младите си години.

Наскоро Валя разкри, че прави микс от специални процедури, препоръчани от западни дерматолози, както и тренировки с лична фитнес инструкторка. Сигурно за добрата й визия повлиява и връзката й с бизнесмен, който певицата пази в пълна тайна от всички.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *