Само в 7DniBansko.bg

Велик Васил Михайлов! На половин заплата и със скъсан минискус прави чудеса на сцена

7 Dni Bansko04.07.20175160
васил михайлов

„Не съм милионер, но не съм и бедняк. Много се радвам, че колегите ви се интересуват от битието ми, но по ще се радвам ако дойдат да ме гледат в пет роли в три театъра. Сега съм на турне с Военния театър“.

Така актьорът Васил Михайлов даде да се разбере, че достойнството му е над всички превратности на съдата

„По принцип живея точно до магазина и не ми е нужно да си препълвам торбите, сигурно затова си мислят, че съм бедняк“, обясни още актьорът. В момента той е в Петрич, където играе в „Да разлаем кучетата”“Цял живот с честен труд съм изкарвал парите си. Продължавал ма играя и сега, макар да го правя за половин заплата“, сподели Михайлов.

79-годишният актьор още се подпира с бастун след скъсан минискус. Преди два месеца измести и рамо, но пак не отмени представление. Това не е първият случай, когато Михайлов играе съсздравословен проблем. „И крак ме е боля и глава, и с температура съм играл, но това е нашето дередже. Като се качиш на сцената това е свещено място и само трябва да благодариш, че си на нея“. Според него фактът, че не може да се откаже от театъра не е за пари, а защото го кара да се чувства щастлив, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *